Ajankohtaista

Tiedote asiakkaille (koronavirukseen liittyen)

Päivitys 17.3

Hei Verden asiakas,

elämme hyvin poikkeuksellista aikaa ja tilanteet muuttuvat nyt nopeasti. Pyrimme sopeuttamaan toimintaamme niin että pääsisimme palvelemaan asiakkaita myös jatkossa.

Vastaanotto palvelee toistaiseksi pääasiassa etänä. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@verde.fi tai puhelimitse 019-5340700. Henkilökuntamme huolehtii yhä siisteydestä ja hygieniasta salilla – tehostetusti – mutta muuten pyrimme minimoimaan henkilökontaktit.

Puhelinajat:

Ma-Pe klo 12-16

Ryhmäliikuntatunnit on keskeytetty 13.4 asti. Kuntosali on normaalisti auki jäsenille. Meillä on runsaasti tilaa – turvavälien pitäminen onnistuu siis myös kuntoillessa!

Terveisin,

Kuntokeskus Verden väki

 

Päivitys 13.3

Hei kaikille!

Tiedoksi koronavirukseen liittyen, että olemme toistaiseksi avoinna normaalisti. Seuraamme viranomaisten ohjeita sekä tiedotteita ja tulemme ilmoittamaan mahdollisista muutoksista niiden tullessa ajankohtaiseksi.

Olemme tehostaneet hygieniatoimenpiteitä salilla. Henkilökunta desifioi kosketuspintoja tiheästi, minkä lisäksi salilta löytyy saippuan lisäksi käsidesiä asiakkaiden käyttöön. Salilta löytyy myös paperipyyhkeitä sekä puhdistusainepulloja laitteiden puhdistukseen ennen sekä jälkeen käytön.

Pestään käsiä, liikutaan vain terveenä ja ehkäistään yhdessä mahdolliset tartuntojen leviämiset 👍

Terveisin,
Verden henkilökunta