Aloita kuntosaliharjoittelu ilmaisella tutustumisella

Meillä tutustut aina ilmaiseksi. Ilmaisen tutustumisen voit lunastaa kertomalla vastaanotossa olevasi ensimmäistä kertaa. Käytössäsi ovat monipuoliset liikuntapalvelumme:

  • Kuntosali
  • Ryhmäliikunta
  • Sisäpyöräily
  • Senioreiden tunnit

Kuntosali

Varsinaisia kuntosalitiloja on kaksi, jolloin tilaa treenata on runsaasti ja aloittelijoille löytyy oma, helpoin kuntosalilaittein varustettu tila. Jos tarvitset kuntosaliohjelman tai muuta apua liikunnan aloittamiseen, voit tutustua Personal Trainer palveluihimme täältä. Aerobisesta salista löydät laajan valikoiman erilaisia lämmittelylaitteita mm. 3 juoksumattoa, soutulaitteet sekä kuntopyörät.

Kuntosalit sekä aerobinen sali on varustettu viilennyslaitteilla, jotta treenaaminen olisi miellyttävää myös kesähelteillä.

 

Näkymä ison kuntosalin puolelle. Nurkan takana vasemmalla aerobinen sali ja siitä eteenpäin pieni kuntosali, joka on varustettu erityisesti aloittelijoille sopivin laittein.

Tämän lisäksi talon toisesta päädystä löytyy toiminnallisen harjoittelun tila, jossa mm. nyrkkeilysäkki, puolapuut ja hyppyboksi. Myös ryhmäliikuntasali on käytössäsi aina silloin, kun siellä ei ole meneillään tunteja.

Ryhmäliikunta & Sisäpyöräily

Haluaisitko rentoutua ja vetristyä joogassa, kehittää hapenottokykyäsi sisäpyöräilemällä tai kasvattaa lihasvoimaa Pump-tunnilla? Tutustumisesi ajan sinulla on käytössäsi kaikki Verden ryhmäliikuntatunnit. Jotta sinulle sopivan tunnin valitseminen olisi helppoa, olemme jakaneet ryhmäliikuntatunnit vaativuusasteen mukaan väreihin.

Vihreä = Taso 1 (aloittelijat, tauolta palaavat, palauttava liikunta, seniorit)
Oranssi = Taso 2 (säännöllisen liikunnan harrastajat)
Punainen = Taso 3 (aktiiviliikkujat, tehotreenaajat)

Ryhmäliikuntatarjontaan pääset tutustumaan täältä.

–> Sisäpyöräily

Sisäpyöräilyn aloittaminen on helppoa START-tai Basic tunneilla.

Basic-tunnilla ohjaaja neuvoo pyörän säädöissä tarvittaessa. START-tunnilla pyörien säätö tehdään yhdessä ja ohjaaja käy tunnin aikana läpi myös polkutekniikat. START-tunteja järjestetään jokaisen kauden (kevät & syksy) alussa.

Oranssit sisäpyöräilytunnit on jaettu perus- ja vauhtikestävyysharjoituksiin: Näet tunnin nimessä lyhenteen PK tai VK.

(KUVA) Suosittelemme peruskestävyystunteja (PK) kunnon kohottamiseen.

Suosittelemme peruskestävyystunteja (PK) kunnon kohottamiseen.

Tutustumisesi ajan sinulla on käytössäsi myös:

  • Runsaasti ilmaista parkkitilaa
  • Verden lapsiparkki
  • Sauna
  • Lukolliset kaapit, jossa säilyttää varusteita treenin ajan

 

Tervetuloa tutustumaan!

Vastaanottomme palvelee:

MA

TI

KE

TO

PE

10.00-20.00

11.00-20.00

10.00-20.00

11.00-20.00

10.00-18.00