Tervetuloa tutustumaan ilmaiseksi!

Viikolla 36 Kuntokeskus Verden ovet ovat auki tutustujille. Tervetuloa tutustumaan Kuntokeskus Verden palveluihin ma-pe 4-8.9!

Verden avoimet ovet koskevat kuntosalia (sekä iso että pieni), vaapaan harjoittelun alueita, ryhmäliikuntatunteja, sisäpyöräilyä sekä lapsiparkkipalveluita. Vapaa tutustuminen on vastaanoton palveluaikoina. Tervetuloa!

Ma-to          klo 10-20
Pe               klo 10-18

Kuntosali

Verdessä kuntosalitiloja on kaksi, jolloin tilaa treenata on runsaasti ja aloittelijoille löytyy oma, helpoin kuntosalilaittein varustettu tila. Tämän lisäksi käytössäsi on toiminnallisen harjoittelun tila sekä aerobinen sali; Aerobisesta salista löydät muun muassa 3 juoksumattoa, soutulaitteet sekä kuntopyörät.

 

Näkymä ison kuntosalin puolelle. Nurkan takana vasemmalla aerobinen sali ja siitä eteenpäin pieni kuntosali, joka on varustettu erityisesti aloittelijoille sopivin laittein.

Ryhmäliikunta

Viikolla 36 ryhmäliikunnan syyskalenteri on ehtinyt polkaista kunnolla käyntiin ja sinulla on mahdollisuus tulla kokeilemaan sekä uutuustunteja että kestosuosikkeja. Ryhmäliikuntatarjontaan pääset tutustumaan täältä.

Huomaathan, että koska vastaanotto aukeaa vasta aamutuntien jo loputtua eivät nämä sisälly viralliseen Avoimet Ovet -ohjelmistoon. Jos kuitenkin haluat tulla nimenomaan aamulla kokeilemaan, onnistuu se ilmoittamalla asiasta ajoissa edellisenä päivänä vastaanottoon, niin varmistamme että ovi on sinua varten auki.

Tunneille ei ole pakko varata paikkaa mutta se on mahdollista puh. 019-534 0700 (Verden vastaanotto). Näin varmistat että mahdut mukaan tunnille. Muista kuitata osallistumisesti vastaanottoon ennen tunnille menemistä.

Huomaa nämä:

  • Uutuustunti STRONG! Maanantaina klo 18:20-19:20
    Ohjaaja: Satu Partanen

STRONG -tunti haastaa sinut olemaan parempi versio itsestäsi.  Intensiiviset liikkeet, vaihtuvat sykkeet sekä mukaansa tempaava musiikki saavat sinut ylittämään itsesi kerta toisensa jälkeen!

 

 

  • Sisäpyöräily START 30 min Tiistaina klo 18:00-18:30
    Ohjaaja: Jenna Leino

Haluatko kokeilla sisäpyöräilyä? START-tunti sopii hyvin sinulle, joka et ole koskaan harrastanut sisäpyöräilyä tai viime kerrasta on aikaa. Harjoitus on kevyt ja hyväntuulinen.

Kiinnostaako sisäpyöräily? Katso ryhmäliikuntakalenterista itsellesi sopiva sisäpyöräilytunti ja tule kokeilemaan!

  • Yoga Flow Keskiviikkona klo 18:45-19:45
    Ohjaaja: Outi Kultanen

Helli mieltä ja kehoa joogassa. Viime syksynä Outin jooga järjestettiin Verdessä neljä kertaa tapahtumana, tulevana syksynä tunti on osa vakituista ohjelmistoa. Tunti kehittää ryhtiä ja liikkuvuutta sekä rentouttaa mielen.

Valvottu lapsiparkki

Kuntokeskus Verden lapsiparkki palvelee myös Avoimet Ovet-kävijoitä. Valvottu lapsiparkki on tarkoitettu 2-7 v. lasten käyttöön ja tulee aina varata etukäteen. Itsenäisesti pärjäävät lapset saavat käyttää lapsiparkkitiloja milloin vain.

Voit varata lapsellesi paikan valvottuun lapsiparkkiin puhelimitse 019-534 0700 (Verden vastaanotto) viimeistään samana päivänä klo 14.00.

Syyskuussa lapsiparkki palvelee:

Ma 17.30-19.30
Ti 18.00-20.00
To 17.30-19.30 sekä

Pe 10.00-11.00

 

Verden henkilökunta viimeistelemässä lapsiparkkitilaa remontin jälkeen.

Tervetuloa tutustumaan!