Fustra yksilövalmennus

85d0284bda743b197a5ce65eed9feb0b_f469

Fustralla eroon niska-hartiakivuista

Suomalaisten yleinen ongelma on lihasepätasapaino, eli vartalon etupuolella sijaitsevat lihakset ovat vahvempia kuin selkäpuolella olevat lihakset. Suuri osa toistuvista kiputiloista aiheutuvat lihasepätasapainosta.

Niska-hartiakivut ovat tyypillisiä erityisesti istumatyötä tekevillä. Kipujen vähentämiseksi on yritetty syödä relaksantteja, annettu fysioterapiaa ja hierottu. Jos kivun aiheuttajaan ei kuitenkaan puututa, palaa ongelma aina ja yleensä entistä voimakkaampana.

Kesällä 2015 UKK-instituutti varmisti sen, minkä monet meidän asiakkaista ovat jo havainneet: Fustra-harjoittelun vaikutus niska- ja hartiaseudun kipu- ja jäykkyystiloihin on kliinisesti merkittävä.

Mitä on Fustra?

Fustra on funktionaalinen harjoitusmetodi, jota käytetään tasapainottamaan kehon lihaksistoa, kehittämään kehonhallintaa sekä parantamaan ryhtiä ja liikkuvuutta. Fustralla on parannettu satojen ihmisten niska- ja selkäongelmia.

Fustra-harjoittelulle ominaista on, että vireystila ja unenlaatu paranevat jo ensimmäisten harjoittelukertojen jälkeen. UKK-instituutin koe tehtiin Fustra 20h Niska- ja Hartia-ohjelmalla ja nyt myös sinulla on mahdollisuus saavuttaa samanlaisia tuloksia.

Harjoittelussa käytetään pääosin omaa kehoa sekä apuvälineinä keppejä, painoja, tukityynyjä sekä taljalaitteita. Ohjelman aikana opit liikkeitä, joita pystyt suorittamaan myös kotioloissa.

e4964e09178747dcaf2512ff14504c3b_f471

Fustra-harjoittelun aloittaminen

Fustra-harjoittelu aloitetaan kartoittamalla asiakkaan kehon tilanne ja tavoitteet. Ohjaaja teettää asiakkaalle sarjan liikkeitä, joiden avulla selvitetään mitkä kehon osat toimivat hyvin ja mitkä ovat ilmeisiä heikkouksia. Yleensä asiakas huomaa treenin ensimmäiset vaikutukset kehossaan jo tämän ensimmäisen kerran jälkeen. Pysyvät tulokset vaativat pidempijaksoista harjoittelua.

Porvoossa Fustraa voi harjoitella Kuntokeskus Verdessä (Tarmola). Käytössämme on monipuoliset treenitilat sekä runsaasti ilmaista parkkitilaa. Ensimmäisen treenin voit tilata alla olevalla lomakkeella tutustumishintaan 35 € (norm. 89 €).

 

Treeni tutustumishintaan (35 €)


 

Terveisin:
Fustra Yksilövalmentaja
Jarno Nissinen
045 7734 2118
jarno.nissinen@fustra.fi