Fustra – Sijoituskohteeni!

Sijoituskohteita löytyy yllin kyllin; rahastoista osakkeisiin ja joukkovelkakirjoista kiinteistöihin. Minun sijoituskohteeni on Fustra. Se on minulla sekä lyhyen että pitkätähtäimen sijoitus. Olen sijoittanut hyvinvointiini ja saanut jo nauttia sen tuloksista. Ryhtini on parempi, keskivartaloni lihakset vahvistuneet ja olkapäiden, selän, lonkan sekä koko kropan liikkuvuus parantuneet.

Fustra on auttanut minut löytämään paremman tekniikan harrastaessani eri urheilulajeja kuten hiihtoa, uintia ja soutua. Oikeastaan oli kyse lajista kuin lajista, niin huomaan, että Fustrasta on ollut apua. Alunperinhän Fustra kehitettiin huippu-urheilijoille, jotta he saisivat vielä parempia tuloksia. Viisikymppisestä naisesta ei tulee enää huippu-urheilijaa, eikä minulla ole sellaisia tavoitteita. Tavoitteeni on voida hyvin, jaksaa töissä ja kehittyä omalla tasollani kunto-urheilulajeissa, joita harrastan.

Olen ajatellut siten, että kun Fustran avulla opin hallitsemaan kroppaani, saan vahvistettua niitä pieniä keskivartalon eri lihaksia, jotka pitävät ryhtini hyvänä. Näin en rasita kroppaani tekemällä vääriä liikkeitä. Säästyn toivottavasti tulevaisuudessa turhilta vaivoilta, lääkkeiltä ja lääkärissäkäynneistä. Koskaan ei toki tiedä, jos sairastuu, mutta siihen mihin voin itse vaikuttaa, pyrin vaikuttamaan.

Fustra on erittäin koukuttavaa ja samalla haastaa minut kiehtovalla tavalla äärirajoille. Kun tulee tunne, että hallitsen jonkun liikkeen ja se tuntuu helpolta, niin seuraavalla kerralla Jarno ottaa minulta luulot pois keksimällä uuden liikkeen. Fustra ei tunnu koskaan helpolta. Mutta olo perjantain treenin jälkeen on aivan ihana. Paras tapa lopettaa kiireinen työviikko, unohtaa työasiat ja tyhjentää pää arjen ajatuksista.

Kiitos Jarno, että jaksat rauhallisella tyylilläsi saada minut tajuamaan, mitä lihasta pitää käyttää ja mitä ei. Välillä kun puheen ymmärtäminen tyhjällä päällä on vaikeaa 😉

Barbro Lindberg

Asiakas: Barbro Lindberg
Fustra Yksilövalmentaja: Jarno Nissinen
Paikka: Verde

< Takaisin Fustra etusivulle