Ryhmäliikunta

Haluaisitko rentoutua ja vetristyä joogassa, kehittää hapenottokykyäsi sisäpyöräilemällä tai kasvattaa lihasvoimaa Pump-tunnilla?  Tunteja järjestetään arkiaamuisin, -iltaisin sekä viikonloppuisin. Ryhmäliikunnan sisältävällä asiakkuudella pääset hyödyntämään näitä kaikkia sekä lisäksi kuukausittain järjestettäviä tapahtumatunteja.

Tunnit

Kokeile eri tuntivaihtoehtoja. Valitsemalla omaa kuntoasi ja taitoasi vastaavan tunnin saat tunnista suurimman hyödyn ja ilon. Jotta sinulle sopivan tunnin valitseminen olisi helppoa, olemme jakaneet tunnit vaativuusasteen mukaan väreihin.

 

Verden tuntikalenteriin pääset tutustumaan klikkaamalla kuvaa.

Vihreät tunnit ovat helppoja (sopivat myös aloittelijoille ja senioreille) ja oranssit keskivaikeita. Punainen väri on varattu erityisen raskaille tunneille sekä marathon-tapahtumatunneille.

Senioreiden tunneista saat lisätietoja täältä.

Ryhmäliikuntasali

Ryhmäliikuntasali on 200m² peilisali. Käytössä on laaja valikoima erilaisia ryhmäliikuntavälineitä mm. jumppapallot, step-laudat, käsipainot, pump-tangot, Flow Tonic -tyynyt, Gym Stick -kepit, kuminauhat ja kepit.

Rauhallisia tunteja varten sali pimenee tunnelmavalaistukseen.

Tuntivaraukset

Ryhmäliikuntatunneille voit varata paikan kätevästi omalta kotikoneeltasi. Tunnuksena: oma etunimesi ja sukunimesi pienellä yhteenkirjoitettuna (”etunimisukunimi”) sekä salasana: avainkorttisi takana oleva nelinumeroinen luku.