UUTTA! Liikeanalyysi

Syksyn uutuutena Verdessä on nyt mahdollisuus suorittaa liikeanalyysi. Liikeanalyysin ja suomalaisen huipputeknologian avulla selvitämme kehosi virheasennot ja lihastasapainon tilan.

Miksi liikeanalyysiin kannattaa tulla?

Epätasapainot liikkuvuudessa ja lihaksistossa aiheuttavat kiputiloja ja suorituskyvyn heikkenemisen. Analyysissä käytettävä TE3-älykeppi mittaa liikkeiden laajuuden peräti asteen kymmenyksen tarkkuudella ja arvioi, miten hyvin olet onnistunut hallitsemaan liikettä. Selvitä, mikä on tähän asti estänyt sinua liikkumasta ja elämästä täysillä!

Miten liikeanalyysi suoritetaan?

Verden liikeanalyysi suoritetaan aina koulutetun ammattilaisen johdolla. Analyysi kestää n. 30 min ja se tehdään tavalla, joka mahdollistaa vertailun (mikäli haluat toistaa liikeanalyysin muutaman kuukauden kuluttua testataksesi edistyksesi). Saat analyysin jälkeen mukaasi kirjatut tulokset, jotka ohjaaja tulkitsee sinulle.

Miten liikeanalyysiin varataan aika?

Voit ilmoittautua liikeanalyysiin jättämällä soittopyynnön vastaanottoon tai alla olevalla e-lomakkeella. Ohjaaja soittaa sinulle niin voitte sopia sinulle sopivan ajankohdan analyysille.

Analyysin hinta on 20 €

 


Haluan varata ajan liikeanalyysiin