Ohjaajamanuaali

Kulkukortti

Kortilla saat ulko-oven auki, mikäli haluat käydä treenaamassa esim. viikonloppuisin. Sali auki 24/7!

Pukeutumistilan avain

Avain on vastaanoton kirjahyllyn alakaapissa. Palauta se takaisin ennen kuin menet vetämään tuntia.  Punaisessa veneavaimenperässä on myös liikunta-salien avain.

Huom!

Pidäthän kiinni aikatauluista ja että tila jää siihen kuntoon, että seuraavan on helppo ja mukava jatkaa.

Jos tarvitset sijaista

Pyri aina ensin itse löytämään itsellesi sijainen soittamalla tai ohjaajien Facebook-ryhmän kautta. Listan käytettävissä olevista ohjaajista saat näiltä sivuilta, vastaanotosta, ohjaajien pukkarista tai Carolalta. Jos kyseessä on sairaustapaus etkä löydä sijaista niin ilmoita asiasta mahdollisimman ajoissa vastaanottoon 019 – 5340700 JA Carolalle 045 – 1378430.

Palkanmaksu

Palkka maksetaan kuukauden 10 päivä. Työtunti-ilmoitukseen täytetään tunnit aj.16.pvä – 15.pvä. Jätä ilmoituksesi Marjan sähköpostiin marja.leino@verde.fi tai vastaanotossa olevaan Marjan laariin. Ilmoitus on jätettävä 20. päivään mennessä, jotta se ehtii ajoissa palkanlaskijalle.

Tunti-ilmoituslappuja löydät ohjaajien pukuhuoneesta.

Marjan puh. 041 – 5017647

Työsuhde-edut

– Liikuntapalveluiden vapaa käyttö. Myös ryhmäliikuntatunneille saa mielellään osallistua jos tunnilla on tilaa (ei kuitenkaan varata paikkaa). Muita työtekijöitä ei voi työllistä esim. ohjelman teolla tms.
– Solarium 1€/kerta
– Vastaanotossa myytävät tuotteet –20%,
– Yksi ystäväsi tai perheenjäsen voi tulla VIP-jäseneksihintaan 27 €/kk. Vastaanotto tekee jäsensopimuksen (ei asiakasneuvoja).
– Koulutustuki on 50€/kausi. Jos suunnittelet uutta koulutusta/kurssia, ole Carolaan yhteydessä ja sovi laskutusasiat.

Ensiaputarvikkeet

…löydät kuntosalin takaosassa olevan harmaan laatikoston päältä, kylmäpakkauksia löytyy myös ohjaajien pukkarista. Käyttäessäsi viimeisen kylmäpakkauksen saleissa, laita viestiä vastaanottoon.

Muuta

– Jos huomaat salilla epäkohtia, niin jätä siitä viestiä vastaanottoon.
– Jos ongelmia laitteiden tms. kanssa, pyydä henkilökunnalta apua, autamme mielellämme. Tärkeintä on oma hyvä fiiliksesi, joka välittyy asiakkaille.

KIITOS, ETTÄ OHJAAT MEILLÄ!