Sykeohjattu sisäpyöräily

Sisäpyöräily, eli spinning, on ohjattua ryhmäliikuntaa spinning-pyörällä. Se on tehokasta rasvanpolton kannalta, saa hien pintaan ja sopii myös yleiskunnon kohottajaksi.

Sykeohjaus

Ainoana Porvoossa Verde tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää Polarin sykeohjaus järjestelmää tunneillamme. Tunneilla osallistujien sykeprosentit näkyvät seinällä ja auttavat sinua seuraamaan omaa sykettäsi ja säätämään tehoa ohjaajan osoittamalla sykealueella pysymiseksi. Henkilökohtainen ja myös ryhmän yhteinen sykealueen tavoittelu tuo aivan uuden ulottuvuuden harjoitteluusi!

Tunnin jälkeen saat Polar Flow tilillesi raportin treenistä. Hyödyntääksesi syke-järjestelmää tarvitset Polar H-7 vyön, jonka voit hankkia vastaanotostamme. Tunnille voi osallistua myös ilman sykevyötä.

Ryhmät

Sisäpyöräily-ryhmät on jaettu vaikeusasteen mukaan aloittelijoille ja edistyneille. Alussa opetellaan tekniikkaa ja sitä, mitä kaikkea tunteihin kuuluu. Pyörän vastusta vaihdellaan ohjaajan antamien ohjeiden mukaan. Välillä poljetaan täysillä ja välillä taas ajetaan seisten ”ylämäkeen”. Jokainen pyöräilijä valitsee oman vastuksensa voimakkuuden oman kunnon ja tuntemustensa mukaisesti. Laji sopii lähes kaikille.