Ajankohtaista

Tiedote asiakkaille (koronavirukseen liittyen)

Päivitys 6.5

VERDEN RYHMÄLIIKUNTA KÄYNNISTYY ASTEITTAIN MA 18.5 ALKAEN

Hei Verden asiakas!

Hallituksen nyt purkaessa rajoituksia tulemme avaamaan ryhmäliikuntatunnit jäsenillemme asteittain. Järjestämme ensimmäiset tunnit jo toukokuun puolella, jolloin ryhmäkoot on rajattu suositusten mukaisesti max 9 + ohjaaja. Kesäkuun alusta pyrimme siirtymään kesälukujärjestykseen huomioiden uudet suositukset ja poikkeustilanteesta johtuvat muutokset.

– 1.6 alkaen ryhmäkoot on rajoitettu max 19 + ohjaaja (spinning max 11 + ohjaaja) asiakkaiden riittävien turvavälien mahdollistamiseksi.
– Ryhmäliikuntatunneilla käytetyt välineet tullaan desinfioimaan henkilökunnan toimesta jokaisen tunnin jälkeen. Tämän lisäksi salilta löytyy useista paikoista desinfiointipulloja ja paperipyyhkeitä myös asiakkaiden käyttöön. Vesipisteiden luota löytyy saippuaa käsienpesua varten ja vastaanotosta käsidesiä.
– Toistaiseksi saunat on poistettu käytöstä. Huomioithan suihkutiloja käyttäessäsi turvavälit tai mahdollisuuden käydä suihkussa vasta kotona.

Vallitsevasta tilanteesta johtuen voimme joutua tekemään nopeitakin muutoksia ryhmäliikuntaan. Suosittelemme, että varaat paikan tunnille etukäteen tuntivarausjärjestelmästä. Huom! Muistathan perua paikkasi jos käy ilmi, ettet pääsekään tunnille.

Asiakaspalvelumme on nyt avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 12–16 (tai sopimuksen mukaan). Muina arkipäivinä tavoitat meidät etänä klo 12–16 joko puhelimitse 019–534 0700 tai sähköpostitse.

Päivystyksen ulkopuolisen ajan henkilökunta käyttää tehostettuun siivoukseen. Pyrimme toimenpiteillämme tarjoamaan jäsenillemme mahdollisimman turvallisen harjoitteluympäristön ja mahdollistamaan liikunnan harrastamisen mahdollisimman monelle näinä poikkeusaikoina.

Pestään käsiä, liikutaan vain terveinä ja ehkäistään yhdessä mahdollisten tartuntatautien leviämiset.

Mukavia treenejä!

Terveisin,
Kuntokeskus Verden väki

 

Päivitys 17.4

Asiakkaat pääsevät yhä käyttämään kuntosalia normaalisti! Tämän hetken tietojen valossa näyttää siltä, että kuntosali pysyy jäsenille auki myös jatkossa. Henkilökunta jatkaa palvelua etänä (puhelinajat ma-pe klo 12-16) ja käy kuntosalilla hoitamassa siivoustoimenpiteitä. Kuntosalilla on paljon tilaa, joten turvavälien pitäminen onnistuu hyvin!

Mikäli haluat treenata kotoa käsin, olemme kehittämässä Verden treenivideoita. Ne löytyy Facebookryhmästä: Verden e-jumpat

Ryhmäliikunnat ovat keskeytettynä ainakin 13.5 asti. Hyvitys ryhmäliikuntatunneista tulee asiakkaille automaattisesti (ensimmäiset hyvitykset näkyvät toukokuun laskussa). Kuntosalia ryhmäliikunta-asiakkaat voivat käyttää normaalisti.

Hyviä treenejä!

Terveisin,
Kuntokeskus Verden väki

 

 

Päivitys 17.3

Hei Verden asiakas,

elämme hyvin poikkeuksellista aikaa ja tilanteet muuttuvat nyt nopeasti. Pyrimme sopeuttamaan toimintaamme niin että pääsisimme palvelemaan asiakkaita myös jatkossa.

Vastaanotto palvelee toistaiseksi pääasiassa etänä. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@verde.fi tai puhelimitse 019-5340700. Henkilökuntamme huolehtii yhä siisteydestä ja hygieniasta salilla – tehostetusti – mutta muuten pyrimme minimoimaan henkilökontaktit.

Puhelinajat:

Ma-Pe klo 12-16

Ryhmäliikuntatunnit on keskeytetty 13.4 asti. Kuntosali on normaalisti auki jäsenille. Meillä on runsaasti tilaa – turvavälien pitäminen onnistuu siis myös kuntoillessa!

Terveisin,

Kuntokeskus Verden väki

 

Päivitys 13.3

Hei kaikille!

Tiedoksi koronavirukseen liittyen, että olemme toistaiseksi avoinna normaalisti. Seuraamme viranomaisten ohjeita sekä tiedotteita ja tulemme ilmoittamaan mahdollisista muutoksista niiden tullessa ajankohtaiseksi.

Olemme tehostaneet hygieniatoimenpiteitä salilla. Henkilökunta desifioi kosketuspintoja tiheästi, minkä lisäksi salilta löytyy saippuan lisäksi käsidesiä asiakkaiden käyttöön. Salilta löytyy myös paperipyyhkeitä sekä puhdistusainepulloja laitteiden puhdistukseen ennen sekä jälkeen käytön.

Pestään käsiä, liikutaan vain terveenä ja ehkäistään yhdessä mahdolliset tartuntojen leviämiset 👍

Terveisin,
Verden henkilökunta