30 € liikuntalahjakortti


  Kirjoita tietosi ja klikkaa ”lähetä” niin lahjakortti lähetetään sinulle tekstiviestinä puhelimeesi. Voit hyödyntää lahjakortin Verden vastaanotossa näyttämällä viestiä tai mainitsemalla nimesi.


  Verden erittäin suositut keskipäivän tunnit ja muut liikuntapalvelut senioreille!

  • Kuntosali
  • Ryhmäliikunta (2 x jumppa ja 1 x ohjattu kuntosali per viikko)
  • Personal Trainer -palvelut, esim. kuntosaliohjelman teko ja/tai ohjattua harjoittelua

  Liikunnan aloittaminen

  Meillä liikunnan aloittaminen on helppoa! Pääset ensimmäisen kerran tutustumaan ilmaiseksi. Jos kuntosaliharjoittelu ei ole sinulle ennestään tuttua, suosittelemme aloittamaan ryhmäliikuntatunneilta tai PT:n ohjauksessa (lue lisää PT-palveluista).

  Ryhmäliikuntatunnit järjestetään:

  Ma klo 11-11.45 (jumppa)
  Ke klo 11-12 (jumppa)
  Pe klo 10.30-11.30 (ohjattu kuntosali)

  Jumpissa käytetään vaihtelevasti välineitä sekä kehon painoa vastuksena. Tunneille pääsyyn ei ole ikärajaa mutta ne on suunniteltu palvelemaan erityisesti seniori-ikäisiä miehiä ja naisia.

  Senioreiden ryhmäliikuntatunneista voit lukea lisää täältä.

  Klikkaa itsellesi sivun alusta 30 € liikuntalahjakortti (täytä tietosi ja klikkaa ”lähetä”). Liikuntalahjakortti saapuu puhelimeesi tekstiviestitse ja voit hyödyntää sen Verden vastaanotossa. Lahjakortti ei velvoita sinua mihinkään mutta voit hyödyntää sen ilmaisen tutustumisesi jälkeen jos haluat jatkaa palveluiden käyttöä!

  Kuntosali

  Kuntosalitiloja on kaksi. Toinen (”pieni”) on viihtyisä ja helpoin kuntosalilaittein varustettu tila erityisesti senioreille ja liikunnan aloittelijoille. Tästä tilasta on helppo aloittaa! Senioreiden ohjattu kuntosalitunti (perjantaisin klo 10.30-11.30) ohjataan tässä tilassa.

  Isosta kuntosalista löydät laajan valikoiman vapaita painoja ja kuntosalilaitteita kokeneen liikkujan makuun. Tämän lisäksi käytössäsi on toiminnallisen harjoittelun tila sekä lämmittelylaittein varustettu aerobinen sali.

  Verden tilat

  Muuta

  • Pihalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa, joten pääset autolla perille saakka
  • Pukuhuoneissa lukolliset kaapit tavaroiden säilytystä varten
  • Sauna
  • Liikuntasetelit käyvät meillä maksuvälineenä

  Treenin jälkeen voit rentoutua juomalla ilmaiset kahvit vastaanoton oleskelutilassa!

  Tervetuloa tutustumaan!

   

  30 € liikuntalahjakortti


   Kirjoita tietosi ja klikkaa ”lähetä” niin lahjakortti lähetetään sinulle tekstiviestinä puhelimeesi. Voit hyödyntää lahjakortin Verden vastaanotossa näyttämällä viestiä tai mainitsemalla nimesi.