Mitä on Fustra?

Fustra on yksilöohjauspalvelu, joka on kehitetty erityisesti avaamaan lihaskireyksiä ja korjaamaan kehon virheasentoja. Harjoittelu parantaa kehonhallintaa ja lihastasapainoa sekä vahvistaa ryhtiä tukevia lihaksia, kuten keskivartalon syviä lihaksia.

 • ryhdin aktiiviseen parantamiseen
 • lihaksiston hallinnan kehittämiseen
 • liikkeiden puhtaaseen suoritustekniikkaan
 • oikeaoppiseen hengitykseen

e4964e09178747dcaf2512ff14504c3b_f471

Fustra-harjoittelun aloittaminen

Täytä alla oleva lomake niin Fustra yksilövalmentaja on sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

Näytetunti hintaan                          35 € (norm. 89 €)

Liikkuvuusanalyysi hintaan           49 € (norm. 69€)

Yhteishintaan                                  75 € (norm. 158€)

 

  Ryhdikkäin terveisin:

  Yksilövalmennus J. Nissinen
  045 7734 2118
  jarno.nissinen@fustra.fi

  Seuraa minua nyt myös @yksilovalmennusjn


  Uutta Fustrassa, Liikkuvuusanalyysi

  TE3 Liikkuvuusanalyysi on yhdessä terveydenhuollon ja urheilun ammattilaisten kanssa kehitetty yksinkertainen ja nopea tapa mitata kehon liikkuvuutta. TE3 Liikkuvuusanalyysissä käytetään suomalaista TE3-älykeppiä ja applikaatiota, jotka mittaavat kehon liikeradat asteen tarkkuudella. Visuaalinen, helposti ymmärrettävä tulos ja vertailu tavoitearvoihin auttaa testattavaa ymmärtämään oman kehonsa tilan konkreettisesti. Tämä motivoi harjoittelussa!

  Analyysi on käytössä jo mm. USA:n Tennisliitossa, Red Bullilla, LA Kingseillä, Ilmailulääketieteen keskuksessa ja Suomen Olympic Training Centereissä. Olemme myös Selkäliiton yhteistyökumppani ja mukana yliopistotasoisissa tutkimuksissa.

   

  Eroon niska-, hartia- ja selkäkivuista

  Niska- ja selkäkipu on tyypillistä paljon istumatyötä tekeville, mutta näyttöä kipujen vähentämisestä tai ennaltaehkäisystä liikunnan avulla on tähän asti ollut vähän. Fustra International Oy selvitti yhteistyössä UKK-instituutin tutkijaryhmän kanssa, vaikuttaako ohjattu lihaskuntoharjoittelu (Fustra20 Niska&Selkä -ohjelma) niska-hartiaseudun kipuihin.

  Tutkimus tehtiin vuosina 2014-2017, ja siihen osallistui 175 vapaaehtoista toimistotyöntekijää, joilla oli niska- ja/tai selkäkipuja. Fustra20-ohjelman tekemisestä vastasi 40 koulutettua Fustra®-yksilövalmentajaa yhteensä 34 eri paikkakunnalla ympäri Suomea. Tutkijoiden mukaan tämä on ensimmäisiä kertoja, kun yksityinen liikunta-alan palveluntuottaja todistaa konseptoidun ohjelman vaikuttavuuden toistuviin niskakipuihin ja työkyvyttömyyteen.

  Lisää UKK-instituutin tutkimuksesta täällä.