Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunteja järjestetään seitsemänä päivänä viikossa; arkiaamuisin, -iltaisin sekä viikonloppuisin. Ryhmäliikunnan sisältävällä asiakkuudella pääset hyödyntämään näitä kaikkia sekä erikseen järjestettäviä tapahtumatunteja.

Ryhmäliikuntatunteja järjestetään ympäri vuoden mutta kesällä ja joulupyhinä jumppaamme kavennetulla tarjonnalla. Tulevat tunnit näet tuntikalenterissa. 

Verden ryhmäliikuntasali

Tuntien värijärjestelmä

Verden ryhmäliikuntatunnit on jaettu vaativuustason mukaan väreihin, jotta omaa kuntoasi ja taitoasi vastaavien tuntien valitseminen olisi helppoa.

Vihreät tunnit ovat helppoja (sopivat myös aloittelijoille ja senioreille)
Oranssit tunnit ovat keskivaikeita
Punainen väri on varattu erityisen raskaille tunneille sekä marathon-tapahtumatunneille

Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan eri tuntivaihtoehtoja! Huomaathan, että myös esim. senioritunneille saa tulla, vaikka ei olisi seniori – jos pääset päiväsaikaan ja haluat harjoittaa astetta kevyempää liikuntaa.

Senioreiden tunneista lisätietoja täältä.

Tuntien varaaminen etukäteen

Jäsenillä on varausoikeus ryhmäliikuntatunneille. Tunnuksena: oma etunimesi ja sukunimesi pienellä yhtyeenkirjoitettuna (”etunimisukunimi”) sekä salasana: avainkorttisi takana oleva nelinumeroinen luku.

Päivitetyt tuntivarausehdoista ryhmäliikuntakalenterissa. 

Ryhmäliikuntasali

Ryhmäliikuntasali on 200m² Sali, jossa löytyy peilit kahdella laidalla. Käytössä on laaja valikoima erilaisia ryhmäliikuntavälineitä mm. jumppapallot, step-laudat, käsipainot, pump-tangot, Flow Tonic -tyynyt, Gym Stick -kepit, kuminauhat ja kepit.

Rauhallisia tunteja varten sali pimenee tunnelmavalaistukseen.