Kyllä, haluan ilmaisen 30 € liikuntalahjakortin* Kuntokeskus Verdeen!


  Mitä palveluita Kuntokeskus Verde tarjoaa?

  • Kuntosali
  • Ryhmäliikuntatunnit
  • Senioreiden tunnit
  • Lapsiparkki itsenäisesti pärjääville lapsille

  Liikunnan aloittaminen

  Meillä aloittaminen on helppoa! Vastaanoton palveluaikoina voit ottaa liikuntavaatteet mukaan ja tulla tutustumaan ilmaiseksi. 

  Tarjoamme liikuntapalveluita aikuisille miehille sekä naisille. Kuntosalitiloja on kaksi, jolloin tilaa treenata on runsaasti ja aloittelijoille löytyy oma, helpoin kuntosalilaittein varustettu tila. Tämän lisäksi tarjoamme henkilökohtaista ohjausta (lue lisää PT-palveluista) ja ryhmäliikuntatunteja, jotka on jaettu vaativuusasteen mukaan.

  Senioreille tarjoamistamme palveluista voit lukea lisää täältä.

  Kuntosali

  Kuntosalitiloja on kaksi. Isosta kuntosalista löydät laajan valikoiman vapaita painoja ja kuntosalilaitteita kokeneen liikkujan makuun. Toinen (”pieni”) on viihtyisä ja helpoin kuntosalilaittein varustettu tila erityisesti senioreille ja liikunnan aloittelijoille. Tästä tilasta on helppo aloittaa!

  Salilta löytyy myös toiminnallisen harjoittelun tila sekä aerobinen sali. Toiminnallisesta salista löydät mm. kyykkypisteen, hyppyboksin, puolapuut ja nyrkkeilysäkin. Aerobisesta salista löytyy mm. 4 juoksumattoa, soutulaitteet sekä kuntopyörät. 

  Verden tilat

   

  Iso kuntosali ja aerobinen sali ovat varustettu viilennyslaitteilla, jotta treenaaminen olisi miellyttävää myös kesähelteillä. Treenin jälkeen voit rentoutua saunomalla. 

  Ryhmäliikunta

  Lihaskuntoa pumpista, hapenottokykyä sisäpyöräilemällä tai rentoutta ja vetreyttä joogasta? Tutustu Verden täyteen ryhmäliikuntatarjontaan täällä.

  Ryhmäliikuntatuntimme ovat jaettu vaativuustason mukaan kolmeen väriin. Näin voit valita omaan tilanteeseesi ja kuntoosi sopivat tunnit. 

  Vihreät tunnit sopivat palauttavaksi liikunnaksi tai aloittelijoille. Oranssit tunnit ovat keskivaativia tunteja säännöllisesti liikkuville. Erityisraskaat tunnit (esim. tapahtumina järjestettävät marathon-tunnit) ovat värjättynä punaisella värillä.

  Muuta

  • Pihalla runsaasti ilmaista parkkitilaa
  • Sisäänpääsy 24/7
  • Sauna
  • Liikuntasetelit käyvät meillä maksuvälineenä
  • Lapsiparkki

   

  Tervetuloa tutustumaan!

   

  Kyllä, haluan ilmaisen 30 € liikuntalahjakortin Kuntokeskus Verdeen!