Ajankohtaista

RAJOITUKSET JATKUVAT 2̶8̶.̶3̶ ̶A̶S̶T̶I̶ TOISTAISEKSI

Päivitys 29.3.2021

Rajoitukset jatkuvat toistaiseksi (vähintään 11.4 asti). Kuntosalille ja jumppiin ilmoittautuminen jatkuu sekä max 10 henkilön rajoitus.

Hyviä treenejä!


Alkuperäinen päivitys: 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt jatkaa rajoituksia vielä kaksi viikkoa lisää, joten poikkeustoimia jatketaan Verdessä:

Kuntosalilla treenaamiseen on varattava aika etukäteen tuntijärjestelmästä. Varattua treeniaikaa (1 h) ei saa ylittää, jotta 10 hengen rajaa ei ylitetä. Vain yksi (1h) varaus/hlö. Jos tunnin jälkeen on tilaa, voi kirjata itsensä seuraavalle tunnille.

Huom! Esteen sattuessa, peruthan varauksesi vähintään tuntia ennen treeniaikaa. Näin aika saadaan vapautettua toiselle tulijalle.

MUIDEN HUOMIOIMEN SALILLA

Huomioithan muut treenaajat pyyhkimällä käyttämäsi laitteen aina treenin jälkeen ja pitämällä riittävää turvaväliä muihin. Kun treeniaika on kaikilla hyvin rajallinen on myös toivottavaa, ettei laitteilla ns. hengailla treenaamatta vaan vapautetaan ne heti oman treenin jälkeen seuraavalle.

Ajat ovat poikkeukselliset mutta iloitaan siitä, että pääsemme kuitenkin treenaamaan ja huolehtimaan hyvinvoinnistamme!

TUNNUS JA SALASANA AJANVARAUKSEN TEKOON

Varausjärjestelmään pääset kirjautumaan omilla tunnuksillasi.

Tunnus: etunimisukunimi (kaikki pienellä yhteen)
Salasana: korttisi takana oleva nelinumeroinen luku

Huom! Jos korttisi on jossain vaiheessa jouduttu vaihtamaan on mahdollista, ettei salasana toimi. Ensimmäinen varaus kannattaa tehdä ajoissa niin henkilökunta voi auttaa mikäli kirjautumisen kanssa on ongelmia. Normaalien vastaanoton palveluaikojen lisäksi henkilökuntamme päivystää tavallista ahkerammin Facebookin kautta tulevia viestejä (8-28.3 välisenä aikana).

Huom! 10 x kortilla ei ole omia tunnuksia, joten varaukset vastaanoton kautta

VARAUKSEN TEKO

Varausjärjestelmä löytyy osoitteesta www.verde.fi > Tuntikalenteri

Voit ylävalikosta valita KUNTOSALI jolloin kalenteri näyttää vain kuntosaliajat. Lähdöt ovat 30 minuutin välein, 5 paikkaa. Kuntosaliajat ovat merkattu vaaleansinisinä blokkeina ja kulmassa oleva pieni neliö joko vihreänä (on tilaa) tai punaisena (kaikki varattu) kertoo onko kyseiselle ajalle vielä vapaita paikkoja.

Klikkaamalla haluamaasi aikaa pääset tekemään varauksen. Kun saavut kuntosalille, pääset kuittamaan varauksesi vastaanoton koneelta (tärkeä! Varauksesi näkyy heti ruudun yläosassa).

HUOM! Muistathan perua varauksesi, jos et pääsekään treenaamaan. Näin joku muu saa paikkasi.

 

Hyviä treenejä!