Ajankohtaista

Ryhmäliikunnan varaukset

Hei Verden ryhmäliikunta-asiakas!

Kevätkausi 2022 on startannut. Tässä ovat päivitetyt tuntivarausehdot. Tervetuloa tunneille!

TUNNEILLE VARAAMINEN

– Voit varata paikan tunnille 10 päivää etukäteen (päivitettty 3.2.2022)

– Peruutukset tuntivarausjärjestelmän kautta vähintään 2 h ennen tunnin alkua

– Tunneilla on 10 varapaikka. Kun joku peruu varauksensa, jonossa seuraavana oleva saa tekstiviestillä tiedon vapautuneesta paikasta.

– Asiakkaalla voi olla kerrallaan max 5 kpl lihaskunto- sekä 5 kpl sisäpyöräilyvarausta. (päivitettty 3.2.2022)

– Varaus tulee lunastaa vastaanoton koneelta 7 min ennen tunnin alkua (päivitetty 31.8.2021). Jos varausta ei ole lunastettu, kone tarjoaa paikkaa muille halukkaille.

HUOM! Peruthan varauksesi mahdollisimman pian kun tiedät, ettet pääse paikalle, jotta jonossa seuraava jumppaaja saisi tiedon vapautuneesta paikasta. Nyt kun porukka joutuu pienistäkin flunssaoireista jäämään kotiin on odotettavissa, että peruutuksia tulee, ja pyrimme vaikuttamaan siihen että mahdollisimman moni halukas pääsee tilalle. Olisi tosi harmillista, jos halukkaita jää ulkopuolelle ja samalla tunnit pyörivät tyhjillään.

Perumattomasta poisjäännistä tulee 10 päivän varausesto. POIKKEUS: Jos myöhästyt aavistuksen ja joku ehtii ottaa vapautuneen paikkasi (varauksen lunastus 10 min ennen tunnin alkua), niin sinulle ei tule siitä varausestoa.

RAJOITETTU MÄÄRÄ TUNTIVARAUKSIA

Jotta kaikki halukkaat mahtuisivat tunneille myös nyt syksyn vilkkaimpana aikana, rajoitamme tuntivarausten määrää niin että lihaskuntotunneille voi olla max 5 ja sisäpyöräilytunneille max 4 varausta kerralla. Varausten määrää jooga- tai tanssillisille tunneille ei ole rajoitettu.

Rajoitus koskee vain omilla tunnuksilla tehtäviä etukäteisvarauksia. Jos tunnilla on tilaa, voit osallistua myös ilman etukäteisvarausta. Kun vedät korttisi vastaanoton lukijasta, tarjoaa kone sinulle niitä tunteja, joilla on vapaita paikkoja. Jos kone tarjoaa tuntia, tarkoittaa se että paikkoja on vapaana ja voit varmistaa omasi klikkaamalla tuntia. Eli vaikka etukäteisvarausten määrää on rajoitettu, voit varaamiesi tuntien lisäksi osallistua vapaasti myös muille tunneille jos niillä on tilaa.

Rajoitukset ovat tuntityypeittäin ja varaukset lihaskuntotunneille eivät estä varaamasta paikkaa sisäpyöräilyyn. Yhdellä asiakkaalla voi siis olla esim 4 varausta lihaskuntotunnille + 3 varausta sisäpyöräilytunnille + 1 varaus tanssilliselle tunnille.

Huomioitavaa: Järjestelmä ei valitettavasti estä varauksen tekemistä vaikka tuntivarausten määrä olisi täynnä. Ylimääräiset varaukset poistuvat siis jälkikäteen. Selaamme tilannetta manuaalisesti ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan lähettämään asiakkaalle tiedon varauksen poistumisesta sähköpostitse.

TUNNILLE VOI OSALLISTUA MYÖS ILMAN VARAUSTA, JOS SILLÄ ON TILAA

Vilkkaimpana aikana on tyypillistä, että tunneille varataan paljon mutta saman päivän aikana tulee 4-10 peruutusta. Tästä syystä tunnit voivat etukäteen näyttää punaista vaikka niille mahtuisikin lopulta kaikki halukkaat. Jos olet varapaikalla, saat tekstiviestitse tiedon vapautuneesta paikasta.

 

Tervetuloa tunneille ja nautinnollisia treenejä!