Ajankohtaista

Ryhmäliikunta info – varauksiin muutos + lisätty tunteja

PÄIVITYS VARAUSEHTOIHIN 15.9.2020

Teemme muutoksia tuntivarausehtoihin helpottaaksemme varaustilannetta.

Nyt kun tunneilla on paljon porukkaa, asiakkaat varaavat varmuuden vuoksi usealle tunnille paikan ja peruvat sitten osan jos pääsevät suosikkitunneilleen. Tästä johtuen tunnit näyttävät varausten perusteella todellista ruuhkaisemmilta ja peruutuksia tulee edellisenä ja samana päivänä paljon. Varapaikoilla jonottaminen ja epävarmuus tunnille pääsystä vaikeuttaa kaikille oman viikon suunnittelua.

Helpottaaksemme tilannetta kokeilemme uutta varauskäytäntöä:

Jatkossa lihaskuntotunneille (esim VSP, CORE, PUMP, KAHVAKUULA, KIINTEYTYS JNE) voi olla max 4 varausta kerralla.

Jatkossa sisäpyöräilytunneille (VK ja PK) voi olla max 4 varausta kerralla.

Tämä ei vaikuta YOGA FLOW, VENYTTELY, SENIORI tai TANSSILLISIIN tunteihin. Rajoitus toimii tuntiryhmittäin eli asiakkalla voi olla esim. 4 varausta lihaskuntoon ja 2 sisäpyöräilyyn + 1 tunti jooga.

Kokeilemme tätä varauskäytäntöä ja muokkamme sitä tarvittaessa.

LISÄÄ TUNTEJA! 🙂

Olemme myös lisänneet tunteja kalenteriin. Keskiviikkoon on tullut lisää kahvakuula klo 17.50-18.50 ja spinning 19-20. Perjantaille olemme lisänneet tanssitunteja niin, että niitä on nyt lähes joka viikko.

Alkuviikkoon suunnittelemme myös yhtä lisätuntia helpottamaan alkusyksyn ruuhkia. Viikolla 39 järjestämme sen tiistaina mutta siitä eteenpäin ylimääräinen lihaskuntotunti pyritään pitämään maanantai illassa.

Ti 22.9 klo 19.10-20 KIINTEYTYS
Ma 28.9 klo 19-20 BODY
Ma 3.10 klo 19-20 HIIT
Ma 12.10 klo 19-20 BODY

Tervetuloa jumppaamaan!