Sisäpyöräily

Sisäpyöräily on ohjattua ryhmäliikuntaa spinning-pyörällä. Liikuntamuotona sisäpyöräily on tehokas yleiskunnon kohottaja ja polville hellempää kuin esimerkiksi juokseminen. Kun pyöräilijä valitsee omat vastuksensa oman kunnon ja tuntemustensa mukaisesti, laji sopii lähes kaikille.

Tunnit

Verden sisäpyöräilytunnit on jaettu vaativuustason mukaan kolmeen eri väriin, vihreän ollessa helpoin ja punaisen vaativin. Aloittelijan tai vähän pyöräilleen kannattaa aloittaa peruskunnon rakentaminen vihreiltä START- ja Basic-tunneilta.

Vaativammat sisäpyöräilytunnit on jaettu teeman mukaan joko perus- tai vauhtikestävyyten. Lyhenteet PK ja VK tuntien nimissä viittaa tähän jakoon. Esim. SISÄPYÖRÄILY PK 45′ tarkoittaa 45 minuutin pituista peruskestävyysharjoitusta. Kyseinen tunti löytyy tuntikalenterista oranssin värisenä mikä tarkoittaa sitä, että se soveltuu pyöräilyn ystäville ja säännöllisen liikunnan harrastajille.

Matkaa taitetaan vuorotelleen ylämäkeen, hölkäten tai esimerkiksi reippasti alamäkeen. Sisäpyöräilytunteja järjestetään myös arkiaamuisin ja viikonloppuisin.

Vaativammat sisäpyöräilytunnit on jaettu perus- ja vauhtikestävyysharjoituksiin.<a href="https://verde.clubmanagement.fi/web/1/webPage.html"> Täältä</a> pääset tutustumaan täyteen ryhmäliikuntakalenteriin.

Vaativammat sisäpyöräilytunnit on jaettu perus- ja vauhtikestävyysharjoituksiin. Täältä pääset tutustumaan täyteen ryhmäliikuntakalenteriin.