Ajankohtaista

Varausehtoja päivitetty – lihaskuntovarauksia max 6

PÄIVITYS VARAUSEHTOIHIN 8.10.2020

Kun tunneilla on paljon porukkaa, tulee asiakkaille houkutus varata varmuuden vuoksi usealle tunnille paikka ja peruvat sitten osan jos pääsevät suosikkitunneilleen. Tästä johtuen tunnit näyttävät varausten perusteella todellista ruuhkaisemmilta ja peruutuksia tulee edellisenä ja samana päivänä paljon. Varapaikoilla jonottaminen ja epävarmuus tunnille pääsystä vaikeuttaa kaikille oman viikon suunnittelua.

Muokkasimme tästä syystä varausehtoja syyskuussa. Tämä on päivitys kyseisiin varausehtoihin: Haemme oikeaa tasapainoa, joka rajoittaisi mahdollisimman vähän mutta joka vähentää houkutusta varata kaikkia kalenterin tunteja.

– UUTTA! Jatkossa lihaskuntotunneille (esim VSP, CORE, PUMP, KAHVAKUULA, KIINTEYTYS JNE) voi olla max 6 varausta kerralla.

Jatkossa sisäpyöräilytunneille (VK ja PK) voi olla max 4 varausta kerralla.

Tämä ei vaikuta YOGA FLOW, VENYTTELY, SENIORI tai TANSSILLISIIN tunteihin. Rajoitus toimii tuntiryhmittäin eli asiakkalla voi olla esim. 6 varausta lihaskuntoon ja 2 sisäpyöräilyyn + 1 tunti jooga.

Kokeilemme tätä varauskäytäntöä ja muokkamme sitä tarvittaessa.

HUOM! Tunneille voi tulla myös ilman varausta. Jotkut tunnit menevät toisia helpommin täyteen ja varaamalla voit varmistaa oman paikkasi. Viikoilla 40 ja 41 (keskiviikkoon mennessä) vain yksi tunti on ollut täynnä, muille on päässyt myös ilman varausta.

Vetäessäsi kortin vastaanotossa näet koneelta, onko tunneilla paikkoja. Jos tunti näkyy ruudulla, on siellä tilaa. Jos tunti on täynnä, ei kone tarjoa sitä. Klikkaamalla tuntia lunastat oman paikkasi.

Hyviä treenejä!

Vallitsevat varausehdot löydät ryhmäliikuntakalenterin yläosasta klikkaamalla lilaa painiketta ”Tuntivarausehdot – klikkaa tästä”