Yrityksille

Kuntokeskus Verde on liikunta- ja hyvinvointikeskus Porvoon Tarmolassa. Yritystarjontaamme kuuluvat mm. yritysten omat liikuntaryhmät sekä erilaiset ratkaisut, jolla yrittäjä voi tukea työntekijöidensä hyvinvointia.

 1. Yritysryhmät
 2. Yritys tukee maksamalla kokonaan/osan työntekijän liikuntamaksuista
 3. Yrityksen virkistyspäivät
 4. Muu

Huom! Muistathan, että yritys saa vähentää XX tukea.

1. Yritysryhmät

Yritysryhmä on mahdollista järjestää säännöllisesti koko kauden ajan tai tietyn määrän kertoja. Ryhmää suunnitellessa on tärkeää miettiä mikä on ryhmän tärkein focus; ryhmällä voidaan pyrkiä korottamaan osallistujien kuntoa tai pureutumaan esim. istumatyön haittoihin. Ryhmässä voidaan myös vuorotella reippaampien ja huoltavien liikuntamuotojen välillä.

Esimerkkejä liikuntamuodoista, jotka voidaan järjestää ryhmänä.

Yoga Flow

Yoga Flow puree sekä kehon että mielen stressitiloihin, ollen loistava vastapaino rasittavalle työlle. Joogan liikkeet avaavat kehoa ja auttav.at ehkäisemään mm. istumatyön haittoja.

Ohjattu kuntosali tai muu treeni ryhmässä

Kunnon kohottamisella on monia terveysvaikutuksia ja iän lisääntyessä hyvän lihaskunnon merkitys korostuu. Joskus salille on kuitenkin vaikea raahautu, vaikka tietää että pitäisi. Homma kuitenkin helpottuu huomattavasti kun sitä voi tehdä hyvässä porukassa, miksei työporukassa, ja niin, että joku ohjeistaa mitä tehdä ja miten.

Tanssillista ilottelua

Tanssilliset tunnit ovat loistavia ravistamaan huolet pois mielestä samalla kuin keho liikkuu ja energiaa kuluu. Tanssillisella tunnilla ei tehdä koreografiaa eikä yhtään haittaa, vaikka askeleet menisi vähän sinne päin — tärkeintä on että keho liikkuu ja on hauskaa!

2. Yritys tukee maksamalla kokonaan/osan työntekijän liikuntamaksuista

Yritys voi tukea työntekijöidensä liikunnallisuutta ja näin ollen terveyttä osallistumalla työntekijän liikuntamaksuihin. Sopimus voidaan tehdä joko kiinteälle määrälle työntekijöitä tai niin, että yrityshyödyn voi käyttää kuka tahansa työntekijä aloittaessaan

Esim.

 1. Yritys tarjoaa työntekijöilleen täyden tuen, jolloin yritys maksaa 100% työntekijän liikuntamaksuista
 2. Yritys tarjoa osittaisen esim. 10 € tuen, jolloin yritys maksaa 10 € työntekijän liikuntamaksuista ja työntekijä vastaa lopusta
 3. Yritys kustantaa X kpl kuntosalikorttia, jotka jaetaan työntekijöiden kesken

3. Yrityksen virkistyspäivät

Tarjoame sekä tilojamme että ohjaajiemme ammattitaitoa yritysten virkistyspäiväkäyttöön. Jos teillä on tilat varattuna, voi ohjaaja tulla vaikka nurmikolle vetämään työntekijöille jumppaa tai niin, että virkistyspäivään kuuluu pistäytyminen Kuntokeskus Verdessä, jolloin teillä on meidän tilat ja välineet käytössänne.

Vuokrattavissa olevia tiloja ovat mm.

 • Ryhmäliikuntasali 70 m2
 • Toiminnallinen sali 30 m2
 • Sisäpyöräilysali 19 pyörää
 • Kuntosali (ei yksityiskäyttöön)

 

4. Muu