​​​​​​​Ryhmäliikunta

Tulevat ryhmäliikuntatunnit näet tuntikalenterissa. Ryhmäliikuntatunteja järjestetään ympäri vuoden mutta kesällä ja joulupyhinä jumppaamme kavennetulla tarjonnalla. Lattiatunnit järjestetään ryhmäliikuntasalissa ja sisäpyöräilytunnit erillisessä sisäpyöräilysalissa.

Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan eri tuntivaihtoehtoja! Huomaathan, että myös esim. senioritunneille saa tulla, vaikka ei olisi seniori – jos pääset päiväsaikaan ja haluat harjoittaa astetta kevyempää liikuntaa.

Senioreiden tunneista lisätietoja täältä.

Tuntien varaaminen etukäteen

Jäsenillä on varausoikeus ryhmäliikuntatunneille. Varaukset tapahtuvat jatkossa mobiilisovelluksen kautta. Päivitämme uuden ohjeistuksen pian.

Ryhmäliikuntasali

Ryhmäliikuntasali on 200m² Sali, jossa löytyy peilit kahdella laidalla. Käytössä on laaja valikoima erilaisia ryhmäliikuntavälineitä mm. jumppapallot, step-laudat, käsipainot, pump-tangot, Flow Tonic -tyynyt, Gym Stick -kepit, kuminauhat ja kepit.

Rauhallisia tunteja varten sali pimenee tunnelmavalaistukseen.

Sisäpyöräily

Sisäpyöräily on ohjattua ryhmäliikuntaa spinning-pyörällä. Liikuntamuotona sisäpyöräily on tehokas yleiskunnon kohottaja ja polville hellempää kuin esimerkiksi juokseminen. Kun pyöräilijä valitsee omat vastuksensa oman kunnon ja tuntemustensa mukaisesti, laji sopii lähes kaikille.

Verden sisäpyöräilytunnit on jaettu teeman mukaan joko perus- tai vauhtikestävyyten. Lyhenteet PK ja VK tuntien nimissä viittaa tähän jakoon. Esim. SISÄPYÖRÄILY PK 45′ tarkoittaa 45 minuutin pituista peruskestävyysharjoitusta.