​​​​Kuntosali

1000 m2 kuntosalilta löydät kaiken, mitä tarvitset kunnon treeniin

Verdessä on kaksi varsinaista kuntosalitilaa, toiminnallinen sali sekä aerobinen sali. Kuntosalitiloista toinen (”pieni”) on suunniteltu palvelemaan erityisesti liikunnan aloittelijoita sekä senioreita. Kuntosalit sekä aerobinen sali on varustettu viilennyslaitteilla, jotta treenaaminen olisi miellyttävää myös kesähelteillä.

Tiloistamme löyyvät myös saunat ja lukolliset pukukaapit, joten et tarvitse omaa lukkoa.

Iso kuntosali

Isosta kuntosalista löydät laajan valikoiman kuntosalilaitteita sekä vapaiden painojen pisteitä. Tämä tila on suunniteltu palvelemaan kokenutta liikkujaa.

1

Pieni kuntosali

Talon toiselta puolelta löytyy erityisesti aloittelijoille ja senioreille soveltuva pieni kuntosali. Tämä viihtyisä ja rauhaisa tila on oivallinen paikka aloittaa liikunannan harrastaminen!

Laitteet ovat helppoja käyttää; Laitteen kyljessä olevasta kuvasta näet miten laitetta tulee käyttää ja missä lihaksissa treenin pitäisi tuntua. Vastuksen säätö tapahtuu helposti työntämällä tappeja sisään.

Toiminnallinen sali

Ison kuntosalin läheisyydessä on toiminnallinen sali, josta löytyy mm. kyykkypiste, nyrkkeilysäkki, hyppyboksi ja puolapuut.

Aerobinen sali

Aerobisesta salista löydät erilaisia lämmittely- ja kestävyysharjoittelulaitteita mm. 3 juoksumattoa, soutulaitteet sekä kuntopyörät. Halutessasi voit käyttää myös sisäpyöräilysalin pyöriä kestävyysharjoitteluun.