Sopimusehdot

1. JÄSENYYS

Kuntokeskus Verden palveluiden käyttäminen edellyttää jäsenyyttä. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Alle 15–18 -vuotias voi liittyä jäseneksi huoltajan suostumuksella. 12–15 vuotias voi treenata vanhemman jäsenyyteen liitetyllä juniorikortilla (kysy lisää vastaanotosta, ei voi ostaa verkkokaupasta). Jäseneksi liittyminen edellyttää aloitusmaksun lisäksi myös kuukausimaksun suorittamista Verdelle, riippuen minkä jäsenyyden on valinnut.

Jäsenyys oikeuttaa kuntosalin rajattomaan käyttöön aukiolojen mukaan. Personal Trainer -palvelut sekä kurssit eivät sisälly hintaan ellei toisin ole mainittu.

Jäsenen tulee ilmoittaa Verdelle nimen, osoitteen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen muutoksesta.

Jäsenen tulee noudattaa Verden kuntosaleilla esillä olevien laitteiden käyttöohjeita ja muuta opastusta. Kuntoilu tapahtuu jäsenen omalla vastuulla.

2. ASIAKKUUDET

Kaikki asiakkuudet ovat toistaiseksi voimassaolevia paitsi 10 x kortit, jotka ovat voimassa 3 kuukautta sekä määräaikaiset sopimukset, jotka päättyvät automaattisesti määräajan päätyttyä.

Irtisanoutuminen tapahtuu sähköpostitse (info@verde.fi) tai asiakaspalvelupisteessä.

Irtisanomisaika jäsenyyksissä on kaksi (2) kuukautta. Vanhemman jäsenyyteen liitettävässä juniorijäsenyydessä irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi.

Liityttäessä maksetaan aloitusmaksun lisäksi ensimmäinen kuukausi.

3. JÄSENMAKSUT

Jäsen vastaa jäsenmaksujen suorittamisesta eräpäivään mennessä. Alaikäisellä huoltaja on vastuussa jäsenmaksuista. Maksut on hoidettava jäsensopimuksessa sovitulla tavalla voimassa olevan hinnaston mukaan.

4. KULKUTUNNISTE

Kulkutunniste on henkilökohtainen. Kulkutunniste on oltava aina mukana tultaessa salille eikä sillä saa päästään ketään muita salille. Kulkutunnisteen katoamisesta on ilmoitettava Verden henkilökunnalle.

Mikäli kulkutunnistetta käyttää luvatta joku muu henkilö tai sitä muulla tavoin käytetään väärin, eikä sen katoamisesta ole ilmoitettu, voi Verde purkaa jäsenen kanssa tehdyn sopimuksen välittömästi.


5. SOPIMUSEHTOJEN MUUTOKSET

Verde pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja Verdellä on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä yleisiä sopimusehtoja. Voimassaolevat hinnat ja sopimusehdot löydät Verden verkkosivuilta. Mikäli Verde joutuu sulkemaan kokonaan tai osan kuntosalista huoltotoimenpiteiden, tappiollisen liiketoiminan, konkurssin tai valtion asettamien rajoitteiden takia, Verde ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisia etukäteen maksettuja palveluita/ tuotteita.

Liittymällä Kuntokeskus Verden asiakkaaksi hyväksyt sopimusehdot.