Tuntivarausehdot

Verden ryhmäliikuntatuntien varausehdot. Ohjeet varaamiseen sekä paikan perumiseen.

​​​​​​​Varaaminen

- Voit varata paikan tunnille 10 päivää etukäteen.

- Varaus tulee lunastaa painamalla sovelluksesta "kirjaudu salille" viimeistään 7 min ennen tunnin alkua. Jos varausta ei ole lunastettu, tarjotaan paikkaa muille halukkaille.

- Uutta: Jatkossa samanaikaisia varauksia voi olla max 6 kpl. Kun yksi on käytetty, voit varata lisää. Osallistua voi myös ilman etukäteisvarausta, jos tunnilla on tilaa. Tunnille sisäänkirjautuminen tapahtuu samalla tavalla kuin varaaminen kun tunnin alkuun on alle 2 h aikaa ja olet ulko-oven läheisyydessä.

Tuntiperuutukset ​​​​​​​

- Peruutukset tuntivarausjärjestelmän kautta mahdollisimman aikaisin mutta vähintään 2 h ennen tunnin alkua.

- Kun joku peruu varauksensa, nousee seuraavana jonossa oleva automaattisesti hänen paikalleen. Tieto tästä menee push-viestillä sekä sähköpostitse. Huom! Myös jos olet jonossa tulee paikka perua jos et pääse paikalle. Viimehetken peruutuksia tulee yleensä 3-10 kpl, joten aika pitkästäkin jonosta voi nousta.

- Kahdesta perumattomasta poisjäännistä tulee 7 päivän varausesto.

HUOM! Peruthan varauksesi mahdollisimman pian kun tiedät, ettet pääse paikalle, jotta jonossa seuraava jumppaaja saisi tiedon vapautuneesta paikasta. On tosi harmillista jos halukkaita jää ulkopuolelle ja samalla tunnit pyörivät tyhjillään.