Tuntikalenteri

Tuntikalenterissa näkyy ohjelma päivä kerrallaan. Valitse päivä, jota haluat tarkastella. Sivun alaosassa näkyy listattuna viikko-ohjelma (+ lisätietoja tulevista tunneista).

Tuntivarausehdot löydät täältä.


​​​​​​​

​​​​​​​Viikko-ohjelma​​​​​​ 1.6-23.6 (kesä 1)

Maanantai:

Core + Pilates Power klo 8.30–9.15
Sisäpyöräily VK 45 min klo 9.25–10.10
​​​​​​​
Seniori ohjattu kuntosali klo 11.00–12.00

Step + Power Body klo 17.45–18.45
Sisäpyöräily VK 45 min klo 18.55–19.40​​​​​​​

​​​​Tiistai:

Kiinteytys klo 17.45–18.30
Core & Liikkuvuus klo 18.35–19.20

K​​​​eskiviikko:

Vatsa-Selkä-Pakara klo 8.30–9.15
​​​​​​​
Sisäpyöräily PK 45 min klo 9.25–10.10

Seniorijumppa klo 11.00–11.50

Pump klo 18.00–19.00
Sisäpyöräily PK 60 min klo 19.10–20.10


Torstai:

Zumba klo 17.40–18.10
​​​​​​​Fitball klo 18.15–19.00
CIRCL Mobility klo 19.05–19.35

​​​​​​​Sisäpyöräily Summerspin 60 min klo 18.00–19.00


​​​​​​​

​​​​​​​Viikko-ohjelma​​​​​​ 24.6-4.8 (kesä 2)

Maanantai:

Step + Power Body klo 17.45–18.45
Sisäpyöräily Summerspin 60 min klo 18.55–19.55

Tiistai:

Reisi-Vatsa-Pakara (RVP) klo 17.45–18.45

K​​​​eskiviikko:

Seniorijumppa klo 11.00–12.00
​​​​​​​
Pump klo 18.00–19.00

Sisäpyöräily PK 60 min klo 19.10–20.10


Torstai:


​​​​​Core - ​​Fitball klo 18.00–18.40
​​​​​​​Sisäpyöräily VK 45 min klo 18.50–19.35


​​​​​​​

​​​​​​​Viikko-ohjelma​​​​​​ 5.8-1.9 (kesä 3)

Maanantai:

Core + Pilates Power klo 8.30–9.15
Sisäpyöräily VK 45 min klo 9.25–10.10 (19.8 alkaen)
​​​​​​​
Seniori ohjattu kuntosali klo 11.00–12.00

Step + Power Body klo 17.45–18.45
​​​​​​​Sisäpyöräily Summerspin 60 min klo 18.55–19.55

​​​​Tiistai:

Reisi-Vatsa-Pakara (RVP) klo 17.45–18.45
Sisäpyöräily VK 45 min klo 18.55–19.40

K​​​​eskiviikko:

Vatsa-Selkä-Pakara klo 8.30–9.15
​​​​​​​Sisäpyöräily PK 45 min klo 9.25–10.10 (19.8 alkaen)

​​​​​​​Seniorijumppa klo 11.00–12.00
​​​​​​​
Pump klo 18.00–19.00

Sisäpyöräily PK 60 min klo 19.10–20.10


Torstai:

Zumba klo 17.40–18.10
​​​​​​​Fitball klo 18.15–19.00
CIRCL Mobility klo 19.05–19.35



Viikko-ohjelma​​​​​​ (Kevät)

Maanantai:

Seniori ohjattu kuntosali klo 11.00–12.00

Body klo 17.45–18.45
Sisäpyöräily VK 60 min klo 17.45–18.45 (osan kaudesta)
Sisäpyöräily VK 45 min klo 18.55–19.40​​​​​​​​​​​​​​

​​​​Tiistai:

Kiinteytys klo 17.45–18.30
Core & Liikkuvuus klo 18.35–19.20

K​​​​eskiviikko:

Seniorijumppa klo 11.00–11.50

Pump klo 17.50–18.50
Sisäpyöräily PK 60 min klo 19.00–20.00


Torstai:

Zumba klo 17.40–18.40
Body klo 18.45–19.40
Huom aikataulu! Sisäpyöräily VK 60 min klo 18.30–19.30


Perjantai:

Sisäpyöräily VK 60 min klo 9.00–10.00
Seniori jumppa klo 10.15–11.15

Lauantai:

PUMP klo 9.30–10.30
Sisäpyöräily PK 60 min klo 10.40–11.40



Sunnuntai:

Yoga Flow klo 8.50–9.50

​​​​​​​Sisäpyöräily VK 45 min klo 10.00–10.45
Reisi-Vatsa-Pakara (RVP) klo 10.55–11.40